Terrasje pakken? 5 x terras hotspots in Vlaardingen

Wat is er fijner dan in het zonnetje genieten op een terras? Trommel je beste vrienden op en bezoek één van deze terras hotspots in Vlaardingen. Wijntje, biertje of frisje erbij... en chillen maar!

Jofel aan de Plas
Heerlijk genieten van een lekker hapje en drankje met uitzicht op het strandje van de Krabbeplas, dat is toch het ultieme vakantiegevoel? Bij Jofel aan de Plas ervaar je het, zonder jouw stad uit te gaan. 


Café De Waal
Bij Café de Waal in het centrum van de stad kun je de hele dag terecht, vanaf 10:00 uur. En dat is fijn, want als het hartje zomer is wil je eigenlijk zodra je wakker wordt, meteen het terras op toch? Scoor er een ontbijtje, lunch of avondeten óf ga gewoon voor een verkoelend drankje en een goed gesprek.


De Baron
De Baron is de naam van de nieuwe zaak in de Nieuwe Watertoren. Naast een lekkere menukaart en een knus restaurant binnen, is er ook genoeg plek op het grote terras om te genieten van de zon. Of van de schaduw onder een van de parasollen.  


Het Hart van Vlaardingen
De naam zegt het al: Het Hart van Vlaardingen bevindt zich lekker centraal in de stad. Op een van de drukste terrassen van Vlaardingen vind je gezelligheid, lekkere cocktails en lekker eten. En een lekker plekje in de zon met uitzicht op de stad.


De Vreemde Vogel
Het tuincafé van De Vreemde Vogel is elk weekend en in de vakanties open voor iedereen. Er is een terras aan het water en je kunt er lekkere taartjes, een kopje koffie, verkoelende drankjes, broodjes en salades bestellen. En de kids kunnen zich er uitleven met de knutseltantie, in de speeltuin, de zweefmolen of kabelbaan.
 

Verder lezen

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen