Cocktail time! 4 x Zomers genieten in Vlaardingen

Nu de zon weer begint te schijnen, gaat een cocktailtje er wel in. Maar ook als het weer wat minder is, is een cocktail de ideale manier om het zomergevoel op te roepen. Daarom: hier in Vlaardingen kun je lekkere cocktails drinken.

Proost bij El Loco
De mixers van Proost bij El Loco maken met alle liefde jouw cocktails klaar: klassiekers met een moderne en creatieve twist en veel bekende cocktails waarin Licor 43 de hoofdrol speelt. Verschillende varianten Gin & Tonic bijvoorbeeld, maar ook een Old Fashioned, Moscow Mule, een zomerse Mojito of een Pink Kiss. Weet je niet wat te kiezen? Vertel de bartender van welke smaken je houdt en zij matchen de juiste cocktail bij jou.

Grand Café Nautique
Staycation in Vlaardingen, maar wil je toch het gevoel hebben op vakantie te zijn? Bij Grand Café Nautique in het Delta Hotel krijg je meteen een vakantiegevoel, onder meer dankzij het uitzicht op het water, de nautische sferen en de toeristen om je heen. Maar ook vanwege de cocktails! Bestel bijvoorbeeld eens een Cocktail Middellandse Zee (Amaretto Sour), een Cocktail Cuba (Mojito) of een Cocktail Zuid Amerika (Passion Martini).

Plein34
Bij Plein34 aan de Westhavenkade vind je een zeer uitgebreide kaart met cocktails om uit te kiezen. Inclusief de ultieme zomerse cocktail: Sex on the Beach. Liever een mocktailtje? Dat kan natuurlijk ook. De bartenders van Plein 34 kunnen bijna elke cocktail omtoveren in een virgin variant.

Het Hart van Vlaardingen
In het centrum van de stad kun je genieten van een uitgebreide cocktailkaart bij Het Hart van Vlaardingen. Voor iedereen is er wel een lekker drankje te vinden, met en zonder alcohol. Wat dacht je van een Pornstar martini Cheesecake? Dat wil je toch proeven!

(Afbeelding: kroshka__nastya / Freepik)

Verder lezen

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen