Hier in Vlaardingen drink je de lekkerste koffie

Of je nu even pauze wilt tijdens het winkelen, wilt bijkletsen met je vriend(in) of gewoon lekker in je eentje wilt ontspannen - een bakkie koffie gaat er altijd in! Hier in Vlaardingen drink je de lekkerste koffie.

Het Hart van Vlaardingen
Ben je in de binnenstad, loop dan even binnen voor een koffie, espresso, cappucino of latte machiato bij Het Hart van Vlaardingen. Binnen of op het terras, wedden dat het je zal smaken?

Pauwmans
Toen de vrienden van Pauwmans begonnen met hun koffiekar op de zondag in de Broekpolder, werd hun koffie (en ijzerkoekjestaart!) razendsnel zeer populair. We zijn in Vlaardingen dan ook dolblij dat ze vorig jaar een vaste plek hebben betrokken. Lunchroom Pauwmans is te bezoeken in Winkelcentrum De Loper, waar we van dinsdag tot en met zaterdag kunnen genieten van een lekker bakkie. 


Grand Café Nautique
Bij Grand Café Nautique, oftewel het restaurant van het Delta Hotel, kun je verschillende soorten koffie bestellen om van te genieten terwijl je uitkijkt over het water. Van zwarte koffie en heerlijke espresso tot speciale koffies als Irish of Italian Coffee. Of wat dacht je van een lekkere frisse ice-cream koffie? 

De Baron
Wat is er lekkerder dan na een wandeling door het park even uitrusten met een lekkere kop koffie? Dat doe je bij De Baron in de Nieuwe Watertoren. In het sfeervolle restaurant of gezellig op het terras kom je helemaal bij.

Verder lezen

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen