Lekker lunchen in Vlaardingen? Dat doe je hier!

Soms wil je gewoon iets anders dan die boterham tussen de middag, toch? Gelukkig kent Vlaardingen genoeg leuke tentjes waar je heerlijk kunt gaan lunchen. Wij maakten een lijstje voor je van lunchrooms waar je zeker eens geweest moet zijn!

De Baron 
Sinds april zit er weer een nieuwe zaak in de Nieuwe Watertoren, waar je zeker eens een kijkje moet gaan nemen: De Baron. Met niet alleen een gezellig knus interieur binnen en een groot terras buiten, waar je de hele dag van de zon kunt genieten. Maar ook een zeer smakelijke lunchkaart! Het brood is er heerlijk vers en wat je er ook bij besteld, wij weten zeker dat je zult genieten.


Het Hart van Vlaardingen 
Van een lekker soepje of een croque monsieur tot draadjesvlees kroketten of een Black Angus burger… Of je nu kleine of grote trek hebt tijdens de lunch: bij Het Hart van Vlaardingen zal je buikje zeker naar alle tevredenheid gevuld worden. De warme sfeer proef je zowel binnen als op het terras; voor je het weet is de lunch al lang voorbij en geniet je er nog na met een bakkie, een wijntje of een cocktailtje. 

Pauwmans 
Pauwmans kennen we natuurlijk van de koffiekar in de Broekpolder. Maar sinds een half jaar zijn de vier vrienden ook te vinden in Winkelcentrum De Loper, waar je niet alleen van hun heerlijke koffie (en likeur) kunt genieten, maar ook zeer goed kunt lunchen. Wees gewaarschuwd: de nieuwe lunchkaart maakt het je wel moeilijk om te kiezen. Maar gelukkig kun je altijd nog een keer terugkomen om weer iets anders te proberen.


Eetcafé De Waal

Al jarenlang een begrip in Vlaardingen: Eetcafé De Waal. En niet zo vreemd, want het is er altijd gezellig én je kunt er heerlijk eten. Of je nu van vlees, vis of vega houdt, zin hebt in een omeletje of juist een rijk gevulde sandwich of heerlijke maaltijdsalade: het kan allemaal. 

Veerplein18
Even verderop in de binnenstad vind je Veerplein18, waar je kunt kiezen uit heel veel verschillende, smakelijke broodjes. Of kies voor een klassieke warme lunch, zoals een uitsmijter, een 12-uurtje of huisgemaakte groentesoep. Dol op tosti’s? Bij Veerplein18 vind je de grootste van Vlaardingen!  De tosti XXL is niet alleen groot, maar ook nog eens hartstikke lekker en verkrijgbaar in allerlei varianten.

Verder lezen

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen