Sushi hotspots in Vlaardingen

Mmmmm... sushi, wie houdt er niet van? In Vlaardingen kan menig sushi lover zijn hart ophalen, want er zijn flink wat hotspots waar je terecht kunt voor een lekkere california rol, tonijn maki of nigiri met zalm of ei.

Sushi A20
Sushi A20, ook wel Restaurant Polderpoort genoemd, was een van de eerste sushi restaurants in Vlaardingen en is nog altijd even populair als in het begin. Het all you can eat concept met een uitgebreide kaart van Japans lekkers en de moderne Japanse sfeer zorgen voor een geslaagd avondje uit. En voor de kids zijn er ook Hollandse snacks te bestellen, dus plezier voor het hele gezin

China Garden -'t Platje
Heerlijk genieten van sushi terwijl je uitkijkt over de rivier De Maas... Dat wil je! Vooral in de avonden, wanneer de verlichte schepen voorbij varen bij Restaurant China Garden -'t Platje, is het een prachtige plek. Op de kaart vind je de meest lekkere sushi's met vis, vlees of vega. Wat dacht je van een Rainbow roll? 

Sushi Shack
In de Vlaardingse Hoogstraat kun je bij Sushi Shack kiezen uit tientallen soorten sushi. Zelfs de doorgewinterde sushi lover zou er wel eens één op de kaart kunnen vinden die hij of zij nog niet geproefd heeft. Toch wel? Probeer dan eens een andere topping, die je zelf mag kiezen. Build your own sushi roll!

Shabu to Go
Fan van de sushi van Shabu Shabu? Vlaardingen heeft Shabu to Go! Dat betekent: smullen van je favoriete sushi's en Japanse snacks zonder er de deur voor uit te hoeven gaan. Ideaal voor een luie dag!

Verder lezen

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen