Vegan in Vlaardingen? Hier moet je zijn!

Als veganist is het niet altijd even makkelijk om uit eten te gaan, lekker te snoepen of om taart of gebak te vinden voor een feestje. Gelukkig kan elke vegan hiervoor in Vlaardingen terecht. Waar? Hier! 

Vegan taart en gebak
Vier je je verjaardag of een ander leuk feestje, of heb je gewoon trek in iets zoets? Dat kan gewoon, als vegan in Vlaardingen. Wat dacht je van de heerlijke vegan gebakjes van Loela? Deze zijn naast vegan ook nog eens geraffineerde suikervrij en glutenvrij. En niet heel onbelangrijk: om te smullen!

Ook allergenenbakkerij Van de bakker aan de Schiedamseweg maakt heerlijke gebakjes én vegan taarten voor elke gelegenheid. Je kunt een keuze maken uit het assortiment, maar bijvoorbeeld ook op maat gemaakte gelegenheidstaarten bestellen. Om te smullen!

Veganistisch uit eten in Vlaardingen
Zin om een keertje lekker uit eten te gaan in Vlaardingen en te genieten van lekkere vegan gerechten? Hiervoor kun je in Vlaardingen onder meer terecht bij Eetcafé De Waal, voor zowel ontbijt, lunch en diner. Zo staat er verschillende vegan soepen op het menu, evenals broodjes met bijvoorbeeld gegrilde groenten of vegan kroketten. Ook de groenten rendang is een aanrader.

Een andere plek in de binnenstad waar je als vegan met een gerust hart uit eten kunt, is Het Hart van Vlaardingen. Wat dacht je van de Japanse groente tempura, of de Beyond burger met vegan kaas en vegan bacon?

Vegan snacken 
Even lekker los op veganistische snacks? Hiervoor kun je terecht bij Tante Suus aan de Azaleastraat. Bij Tante Suus is iedereen welkom, of je nu veganistisch, vegetarisch of flexitarier bent of op bepaalde allergenen moet letten. Wat dacht je van vegan bitterballen, vlammetjes, kipnuggets, of zelfs een vegan 'draadjesvlees'-kroket?

(Foto: Freepik)

Verder lezen

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen