Ice ice baby! Hier haal je de lekkerste ijsjes in Vlaardingen

De zon schijnt! En wat is er fijner dan een mooi plekje in de zon opzoeken in jouw favoriete stad en te genieten van een lekker ijsje? Mmmm... Lijkt dat jou wat? Hier in Vlaardingen haal je de lekkerste ijsjes!

Winzo
Wist je dat Winzo de oudste ijssalon van Vlaardingen is? Volgens de eigenaren zou het zelfs weleens de eerste in Nederland geweest kunnen zijn! Maar niet alleen de geschiedenis van het familiebedrijf, ook de ijsjes van Winzo zijn bijzonder.

 
Wat dacht je van een bolletje zure mattenijs? Of knapperige cerials? Of ga jij liever voor een ijsje met de smaak van Licor 43 of Limoncello? Of je nu kiest voor één van de unieke of toch de meer gangbare ijssmaken, wij weten zeker dat het je zal smaken!
 
De IJswinckel
Van Cherry Mania tot witte chocolade ijs: bij De IJswinckel is er volop keuze! De ijssalon is gevestigd in het pand van de oude Visbank van Vlaardingen, wat zorgt voor een extra gezellige sfeer.


Bovendien kun je heerlijk genieten van je ijsje op een van de bankjes aan het water, achter de salon. Lekker ijs, de zon op je gezicht en een prachtig uitzicht in je eigen stad… Wat wil je nog meer?
 
De IJSboutique
De ijsboutique heeft haar deuren geopend aan de korte hoogstraat nummer 2.
Van Italiaans ijs tot aan koeken en taarten, heerlijke koffie en cappuccino’s, milkshakes en andere lekkernijen. Ze bereiden het Italiaanse ijs helemaal zelf, op basis van authentieke Italiaanse recepturen en ingrediënten. Je geniet bij hun van het beste ijs met de beste producten. 

Heerlijke verse koffie en thee maken de verwennerij in de ijssalon in Vlaardingen compleet. Geniet van een heerlijk kopje koffie met een stuk koek of taart. Daarnaast kun je bij de IJSboutique terecht voor meer dan 24 smaken ijs. Van vanille, chocolade, aardbei, ijzerkoekjes, pistache, straciatella, citroen, banaan tot witte chocolade ijs.

Verder lezen

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen