Disclaimer

De informatie op deze website is bedoeld voor algemene informatiedoeleinden. Hoewel wij ons best doen om de informatie op deze website actueel en accuraat te houden, kunnen wij geen garanties geven met betrekking tot de juistheid, volledigheid of actualiteit van de informatie.

Wij zijn niet aansprakelijk voor enige schade of verlies dat voortvloeit uit het gebruik van de informatie op deze website. Het gebruik van de informatie op deze website is dan ook geheel voor eigen risico.

Wij behouden ons het recht voor om de inhoud van deze website op elk moment te wijzigen zonder voorafgaande kennisgeving. Dit kan bijvoorbeeld nodig zijn als gevolg van veranderingen in wet- en regelgeving of andere ontwikkelingen.

Deze website kan links bevatten naar andere websites die niet onder onze controle vallen. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites of voor enige schade of verlies dat voortvloeit uit het gebruik van deze websites.

De inhoud van deze website is auteursrechtelijk beschermd en mag niet worden gereproduceerd, verspreid, getoond, verkocht, overgedragen of op andere wijze worden gebruikt zonder onze voorafgaande schriftelijke toestemming.

Als u vragen heeft over deze disclaimer, kunt u altijd contact met ons opnemen.

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen