Dit is wanneer en waarvoor je bij Infopunt Vlaardingen terecht kunt

Vanaf deze week kun je als Vlaardinger en geïnteresseerde in de stad terecht bij Infopunt Vlaardingen. Bewoners, bezoekers, ondernemers en organisaties zijn van harte welkom om hier hun vragen te stellen en de mogelijkheden te ontdekken die de stad voor hen biedt.

Wat is Infopunt Vlaardingen?
Bij het Infopunt kunnen bewoners, bezoekers, bedrijven en organisaties zowel digitaal als fysiek alle informatie vinden die ze zoeken over de stad. Bijvoorbeeld over wat er allemaal te doen is in de stad, maar ook waar je mooi kunt wonen en alles over ondernemen, werken en leren in Vlaardingen. Infopunt Vlaardingen is er voor iedereen! Hiermee vervalt overigens de VVV-functie van Museum Vlaardingen, die nu bij het Infopunt ligt. 

Kom vooral even langs om te kijken welke mogelijkheden Vlaardingen voor jou heeft, op welk gebied dan ook. Heb je zelf ideeen over hoe we Vlaardingen nog aantrekkelijker, mooier en gezelliger kunnen maken? Ook dan ben je van harte welkom om het gesprek aan te gaan - wie weet wat voor mooie plannen er allemaal naar boven komen!

Waar en wanneer kun je hier terecht?
Het Infopunt is gevestigd aan de Westhavenkade 53a, een unieke locatie naast de Stadskraan Vlaardingen en zeillogger VL.92 Balder én tegenover Museum Vlaardingen.


Infopunt Vlaardingen is geopend van maandag t/m zaterdag van 10:00 tot 16:00 uur & zondag van 11:00 tot 16:00.

Zien we je binnenkort?

Verder lezen

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen