Hotspots voor burgerlovers in Vlaardingen

Wat is er lekkerder dan een goed gevulde burger met twee handen beet te pakken en een flinke hap te nemen? Hamburgers, cheeseburger, kipburgers, veggieburgers,... Wij houden ervan. En jullie ook! Daarom een lijstje van hotspots in Vlaardingen waar elke burgerlover eens geweest moet zijn.

Het Hart van Vlaardingen
Heerlijk rundvlees van de grill, op een brioche met salade, bacon, cheddar, vleestomaat en uiencompote,... Loopt het water je al in de mond? Dan is het tijd om naar Het Hart van Vlaardingen te gaan om de Black Angus burger te bestellen. 

Delta Hotel
Je hoeft niet bij het Delta Hotel te logeren (maar dat maakt het natuurlijk wel extra leuk!) om te kunnen genieten van de lekkere gerechten in het Grand Café Nautique. En dat komt mooi uit, want dat betekent dat je elke dag de keuze kunt maken om er de Holy Hoeve hamburger te bestellen. Met puur vlees van Vlaardingse Koeien en de speciale Delta Hotel kaas, 'Zilte milde'.

Dé Deli
Sinds kort vind je aan de Dirk de Derdelaan Dé Deli, waar je de lekkerste gerechten kunt bestellen. Waaronder... burgers! Wie houdt van rundvlees gaat natuurlijk voor Dé Deli Beef Burger, of voor de Cheeseburger, die ook is gemaakt met 100% rundvlees, maar waar Cheddar Kaas aan is toegevoegd. Liever kip? Probeer dan zeker eens Dé Deli Chicken Burger.

Veerplein18
Je hoeft natuurlijk niet tot het avondeten te wachten om te genieten van een lekkere burger. Woon of werk je in het centrum, of ben je gewoon gezellig in de buurt? Bij Lunchroom Veerplein18 bestel je een heerlijk broodje hamburger met eersteklas Schots scharrelvlees. Hiermee kom jij je lunchpauze wel door!

Verder lezen

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen