Breakfast time! Lekkere ontbijthotspots in Vlaardingen

Je hoeft niet naar je werk, je wilt je partner eens trakteren, je bent vroeg wakker en wilt wat ondernemen, of je hebt gewoon geen zin om zelf je ontbijt klaar te maken,... Genoeg redenen om eens buiten de deur te ontbijten, toch? O ja, het is ook nog eens leuk, lekker én gezellig. Daarom: 5 ontbijthotspots in Vlaardingen op een rij.

De Baron
Na een fijne ochtendwandeling door het park kun je lekker genieten van een ontbijtje bij De Baron in de Nieuwe Watertoren. Wedden dat de yoghurt met granola en een verse croissant ervoor zorgen dat je weer stevig door kunt wandelen? Of je blijft nog gewoon even lekker zitten met een kopje koffie of thee, natuurlijk!

Eetcafé De Waal
Een croissantje, scrambled eggs, een uitsmijter, belegde broodjes, tosti's... Bij Eetcafé De Waal in het centrum van Vlaardingen kun je zo uitgebreid ontbijten als je wilt, want er is keuze genoeg. Dat wil overigens niet zeggen dat het makkelijk is om te kiezen (het is allemaal zó lekker!), maar gelukkig kun je de volgende ochtend weer terug om iets anders van de kaart te kiezen.


Veerplein18
Ook bij Veerplein18 kun je 's ochtends genieten van een lekker ontbijtje. Er staan verschillede soorten pancakes en eigerechten op het menu. Of wat dacht je van wentelteefjes! Weekend of vakantie? Trakteer de kleintjes op een Kids ontbijt, met een croissant en een klein broodje, jam en Nutella, een gekookt eitje en een glas appelsap of jus d'orange.

Grand Café Nautique/ Delta Hotel
Wist je dat het ontbijtbuffet van Grandcafé Nautique in het Deltahotel niet alleen voor de hotelgasten is? Ook als je er niet hebt geslapen, kun je er een plekje reserveren en genieten van al dat lekkers. Het ontbijtbuffet is all-you-can-eat en bevat verschillende soorten brood en beleg, croissantjes, meerdere ei-varianten, vers fruit en zoetigheden als mini-muffins, -donuts en -pancakes.


Het Hart van Vlaardingen
American pancakes, toast met avocado en ei, griekse yoghurt met vers fruit,... Loopt het water je al in de mond? Loop dan op je vrije ochtend eens binnen bij Het Hart van Vlaardingen, waar je deze ontbijtjes op de menukaart kunt vinden. Smullen!

Bewust genieten, ontbijt & lunch by June
Van woensdag t/m zaterdag kan je hier terecht voor een heerlijk gezond ontbijtje. Je moet denken aan smoothies, eiwit shake, gember shots, bananen pannenkoekjes, gezonde broodjes en nog veel meer.
Extra leuk is dat June ook gebruik maakt van lokale producten. Zo komt de kip bijvoorbeeld van de HolyHoeve en gebruikt ze ook veel producten van Aeolus molenwinkel . 
Bewust genieten zit op de Hoogstraat 150. 

Verder lezen

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen