Deze nieuwbouwwoningen in Vlaardingen kunnen straks van jou zijn!

31-5-2023
Vlaardingen is een stad die altijd in ontwikkeling is. Met de behoeftes van haar inwoners in gedachten en met een oog op de toekomst van de stad, wordt er dan ook hard gewerkt aan het realiseren van nieuwe woningen. Ben jij op zoek naar een mooie nieuwbouwwoning in Vlaardingen? Bij deze projecten staan ze nu of binnenkort te koop.

Het Museumkwartier
Moderne woningen met een historische look. Dat is hoe het Museumkwartier eruit gaat zien. In de gerenoveerde, oude pakhuizen aan de Westhavenkade komen appartementen en op het binnenterrein nieuwbouwwoningen met een eigentijdse architectuur. Maar met dat lekkere rauwe randje van vroeger.

Er komen verschillende soorten woningen - van appartementen (met en zonder lift) tot pakhuiswoningen. Lijkt het je wat? Nog heel even geduld, de verkoop start deze zomer. Wel kun je al een kijkje nemen naar het woningaanbod op de website van het Museumkwartier.

De Nieuwe Vogelbuurt
In de wijk Holy wordt de nieuwe Vogelbuurt gerealiseerd: een kindvriendelijke buurt waarbij aan alle voorzieningen is gedacht: scholen, sportverenigingen en winkels zijn allemaal op loopafstand te vinden. 

In de afgelopen jaren zijn hier meer dan driehonderd nieuwe energiezuinige eengezinswoningen gerealiseerd. De wijk is dus volop in ontwikkeling en verandert steeds meer in een vriendelijke en open buurt, die bij uitstek geschikt is voor starters en jonge gezinnen. Het volledige woningaanbod van De Nieuwe Vogelbuurt vind je op de website.

Park Vijfsluizen
Jarenlang was het terrein in gebruik als sportpark van Shell en mening Vlaardinger heeft er plezier beleefd. Nu krijgt Park Vijfsluizen een nieuwe bestemming waar weer nieuwe, blije herinneringen kunnen worden gemaakt. De buurt bevindt zich in een groene leefomgeving, omringd door water, speelvelden en natuur. Met veel privacy en volop mogelijkheden voor kinderen om veilig buiten te spelen. Maar ook collectieve voorzieningen voor bewoners en bezoekers, zoals daghoreca, een (fysio)therapiepraktijk en een ontmoetingsruimte. 


Park Vijfsluizen bevat maar liefst 384 duurzame, toekomstbestendige woningen en appartementen en de verkoop is al gestart. Er zijn allerlei soorten woningen: hofwoningen, ruime twee-onder-een-kap-woningen en zelfs herenhuizen. Ook worden er huurwoningen gerealiseerd. 

De Heemtuinen
In de Westwijk van Vlaardingen kun je straks gaan wonen in een van de enerziezuinige woningen die onderdeel zijn van Nieuwbouwproject De Heemtuinen. Het plan voor deze wijk is gericht op groen, duurzaam en samenkomen. Naast een groene leefomgeving, direct grenzend aan het Heempark, ben je binnen een paar minuten bij de winkels of geniet je van een wandeling of een dagje in de zon bij de Krabbeplas. 

Eind dit jaar komen de woningen van De Heemtuinen in de verkoop. Je kunt je wel alvast aanmelden voor extra informatie via de website.

VlaarDINGEN Doen brengt je graag op de hoogte van de nieuwste ontwikkelingen rondom wonen in Vlaardingen. Wil je niets missen? Houd dan deze pagina in de gaten.

Verder lezen

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen