3 x flexwerkplekken in Vlaardingen

Of je nu ZZP'er bent zonder eigen kantoor, of een flexibele baan hebt - het is altijd fijn als je een plek hebt om te werken die wat extra inspiratie geeft. En je niet doet denken aan de was die nog gedaan moet worden of de kinderen die straks alweer thuiskomen. Daarom voor alle flexwerkers in Vlaardingen: drie inspirerende werkplekken waar je je werk wél af krijgt.

FlexwerkenVlaardingen
Voor iedereen die geen eigen kantoor heeft, maar wel een kantoorervaring zoekt is er FlexwerkenVlaardingen. In de Hoogerwerf Office Experience aan de van Beethovensingel kun je flexwerkplekken huren voor een uur, een halve dag of een hele dag. Alle faciliteiten die je van een kantoor verwacht zijn er aanwezig, dus je kunt je helemaal focussen op je werk.

KADE40
Wil je even weg van de afleiding thuis, pak dan eens je laptop om je mails af te handelen bij KADE40. Je kunt hier, wanneer je maar wilt, kosteloos aanschuiven in de centrale hal aan de flexwerk-bar. Mét uitzicht over de prachtige Vlaardingse haven, een goede wi-fi verbinding en de mogelijkheid om een lekker bakkie koffie te bestellen. 

OOAK Company
OOAK Company aan de Koningin Wilhelminahaven is de thuisbasis van tientallen ondernemers, kunstenaars en creatievelingen. Op deze one-of-a-kind locatie worden ateliers verhuurd, workshops gegeven en kun je de hele week heerlijk flexwerken in een inspirerende omgeving. De hergebruikte brocante meubelen, de industriële look van het oude pakhuis en de vele planten zorgen voor een unieke sfeer, die jouw creativiteit zeker naar boven zal brengen.

Verder lezen

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen