Food Innovation Academy (FIA)

Wie gaat voor een carrière in de voedingsmiddelenindustrie, is bij hier aan het juiste adres. FIA biedt niet alleen verschillende interessante MBO- en HBO opleidingen voor wie wil werken met voeding, maar geeft ook nog eens baangarantie.

Ook is het mogelijk om cursussen en trainingen te volgen wanneer je al werkt in de voedingssector. Zodat je nog sterker in de arbeidsmarkt staat.

Studenten van Lentiz (mbo) en Inholland (hbo) leren en werken graag in het nieuwe pand. Bijvoorbeeld in de drie fonkelnieuwe, state-of-the-art laboratoria – microbiologisch, chemisch en sensorisch. Of in de keukens, de technohal en de verschillende testcentra. Alle ruimtes zijn door de businesspartners van FIA ingericht. De studenten werken met dezelfde machines en apparatuur die ook in de levensmiddelenindustrie worden gebruikt.

Zelf aan de knoppen
Door studenten in de proeffabriek en het Baking Center van de FIA zélf aan de knoppen te laten draaien van allerlei apparatuur en machines die in een regulier foodbedrijf worden gebruikt, leren zij de dynamiek van de sector kennen én waarderen.

Wil je weten welke opleidingen er allemaal zijn? Neem hier dan eens een kijkje.

Verder lezen

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen