Work it out! 6 x Sportscholen in Vlaardingen

Of je nu aan je conditie wilt werken, een nieuwe hobby zoekt, je gezondheid wilt boosten of wat kilo’s kwijt wil… Sporten is altijd een goed idee! Zoek jij een sportschool in Vlaardingen? Hier kun je terecht.

West Sports
Aan de Blois van Treslongstraat kun je bij West Sports een zeer grote variatie aan trainingen vinden. Naast fitnessen kun je bijvoorbeeld aansluiten bij een lesje Body Pump, Zumba, Yoga, Judo of Pilates. Of ga jij voor één van de buitentrainingen, zoals hardlopen of FitWalk?

Sportcentrum Vlaardingen en Polderpoort
Sportcentrum Vlaardingen (aan de Zwanenburgsingel) en Sportcentrum Polderpoort zijn elke dag open om jou te voorzien van beweging en ontspanning. Eerst even lekker zweten in de fitnessruimte of tijdens een van de groepslessen – en erna nog wat meer zweten in de sauna of even lekker bijbruinen onder de zonnebank. Of wat dacht je van de outdoor activiteiten bij Polderpoort, zoals tennis, mountainbiken, suppen of padelen?

Life Personal Training
Of je nu wilt afvallen, meer spierkracht of een betere conditie wilt opbouwen, of gewoon lekker vaker wilt bewegen – de personal trainers van Life Personal Training in het centrum van Vlaardingen helpen je graag. Dit doen zij met een op maat gemaakt plan speciaal voor jou. Dankzij de persoonlijke begeleiding heb je altijd een stok achter de deur en weet je precies wat je moet doen om jouw doelen te bereiken.

Ladies Gym
Voel jij je als vrouw meer op je gemak tussen andere vrouwen tijdens het sporten? Dan kun je in Vlaardingen terecht bij Ladies Gym. Je kunt hier in je eentje sporten of in groepsverband en ook met gerichte voedingsadviezen werken aan jouw persoonlijke doelen. En wie weet ontmoet je er ook nog nieuwe vriendinnen!

Basic-Fit
Sport jij liever aan het einde van de dag of juist zo vroeg mogelijk? Bij Basic-Fit aan de Hoogstraat maakt het niet uit, want hier kun je maar liefst vierentwintig uur per dag terecht om te fitnessen. Ook zijn er groepslessen waar je aan deel kunt nemen én als je eens in een andere stad bent mag je daar ook gewoon sporten bij een Basic-Fit in de buurt. Handig!

ProFit
Bij ProFit zijn in elk abonnement onder meer onbeperkt fitnessen en deelname aan groepslessen, een persoonlijke coach, virtuele lessen én op maat gemaakte trainingsschema’s inbegrepen. En dat allemaal in het centrum van Vlaardingen, aan het Veerplein.

(Foto: Drazen Zigic/ Freepik)

Verder lezen

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen