Er is zó veel te beleven op ExpoCamp Vlaardingen!

Tot en met 20 augustus 2023 kun je ExpoCamp nog bezoeken. En er zijn genoeg redenen om dat te doen! De pop-up camping die sinds april in Vlaardingen te vinden is, is súper gezellig. Ook voor Vlaardingers zelf: je kunt er op en top genieten van een vakantie in eigen stad. Lees snel verder om te zien wat je allemaal kunt doen en beleven op ExpoCamp.

Zon, water en strand
ExpoCamp Vlaardingen heeft alles wat je van een vakantie verwacht: een gezellige camping, leuke mensen, lekker eten en drinken en zelfs een strandje. De stadscamping is immers te vinden bij de Krabbeplas, waar je jouw badhanddoek op het gras neer kunt leggen om te gaan zonnen, of heerlijk met je blote voeten door het zand kunt banjeren.


Met z'n allen

Nog een onmisbaar ingredient voor een geslaagde vakantie: gezellige mede-vakantiegangers. Nou, die vind je zeker op ExpoCamp! Uit Vlaardingen en daarbuiten komen de leukste mensen bij elkaar om hier om met z'n allen vakantie vieren. Want of je nu met je eigen camper bent, een pod huurt of in een tipi verblijft: op ExpoCamp ben je allemaal buren van elkaar. 

In beweging 
Actievelingen kunnen op de Vlaardingse stadscamping gewoon lekker in beweging blijven. Je kunt bijvoorbeeld een frisse duik in het water nemen, meedoen aan een georganiseerde excursie door de natuur, je dag samen met de buren starten met Bootcamp(ing) of je lijf een boost geven met een lesje yoga. Voor je het weet ben je na je vakantie nog fitter dan ervoor!

(Foto: Facebookpagina Expocamp)

Het water op
En natuurlijk kun je ook lekker actief bezig zijn op het water van de Krabbeplas. Huur een supboard op de camping, of ga lekker surfen. Of daag je buren op ExpoCamp uit om zelf een vlot te bouwen! Gewoon even lekker zwemmen in het natuurwater? Dat kan natuurlijk ook. 

IJsbad
Altijd al willen weten hoe lang jij het vol zou houden in een bad vol met ijs? Op ExpoCamp Vlaardingen worden deze zomer regelmatig 'Ice experience' workshops georganiseerd, waar je je gratis voor kunt aanmelden. Volgens de kennis is een ijsbad heel goed voor je weerstand, je energieniveau, je mindset én je stressniveau. Dat wil je toch? 

(Foto: Facebookpagina Expocamp)

Zwoele zomeravonden
Na een heerlijk dag op ExpoCamp Vlaardingen ga je een zwoele zomeravond tegemoet op de pop-up camping. En die kun je natuurlijk samen met je partner onder de voorluifel van je tent beleven, maar ook met de andere campinggasten! Het kampuur aan, drankje erbij, gitaarmuziek,... Genieten!

(Foto: Facebookpagina Expocamp)


Van pod tot luxe tent tot pipowagentje
Je kunt nog de hele zomervakantie overnachten op de pop-up cambing bij de Krabbeplas. En hoe je dat doet, kun je helemaal zelf bepalen. Kies je voor een kleurrijke pod, je eigen tent, een tipi of kom je met de camper? Het kan allemaal. Je kunt ook een luxe tent huren om in te logeren, of wat dacht je van een pipowagentje? Waar je ook voor kiets, een unieke ervaring wordt het zeker. Boeken doe je via de website.

Verder lezen

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen