5 x Naar de speeltuin in Vlaardingen

Vakantie, weekend, woensdagmiddag... er is altijd wel een goede reden om met de kids naar de speeltuin te gaan. Het is immers dé plek waar ieder kind zich kan uitleven en lekker zichzelf mag zijn. Deze buiten- en binnenspeeltuinen in Vlaardingen moet ieder kind eens bezocht hebben!

Het Klauterwoud
In het prachtige natuurgebied De Broekpolder vind je de avontuurlijke speelplek Het Klauterwoud. Hier kunnen kinderen van alle leeftijd het avontuur opzoeken, door de modder kruipen, met de kabelbaan naar de andere kant van de speeltuin roetsjen en gebruik maken van de unieke natuurlijke speeltoestellen.


Extra leuk: bij Het Klauterwoud bevindt zich een picknickweide, waar je bijvoorbeeld lekker kunt genieten van je meegenomen lunch. Zo kun je er een gezellig dagje uit van maken met het hele gezin!

Natuurspeeltuin Nieuwelant Park
In Wijkpark 't Nieuwlant, tussen de Babberspolder en de A4, kan er heerlijk gespeeld worden in een natuurspeeltuin. Tussen het groen zijn verschillende speelelementen geplaatst van natuurlijke materialen, waar kinderen zich helemaal op kunnen uitleven. 

Zin om deze speeltuin te gaan ontdekken met je kids? Je kunt ‘m vinden aan de Sneeuwbalstraat.

De Vreemde Vogel
De Vreemde Vogel is veel meer dan een buitenhotel. Je kunt er ook lekker lunchen, borrelen, feesten organiseren en... spelen! Het tuincafé is dé plek waar kinderen zich lekker kunnen uitleven in de buitenlucht, terwijl ouders op het terras aan het water genieten van een bakkie koffie of iets anders lekkers.

 

De kids kunnen er zweven in de zweefmolen en op zondagmiddag en in de vakanties worden er allerlei leuke kinderactiviteiten georganiseerd.

Speelparadijs de Beestenboel
De Beestenboel is een waar speelparadijs. En niet alleen voor de allerkleinsten, maar ook voor grotere kinderen. Verzamel broertjes, zusjes, vriendjes en vriendinnetjes en laat ze zich lekker uitleven in deze binnenspeeltuin: klimmen, klauteren, springen, glijden en vooral: veel plezier beleven!

Oudere kids kunnen zich helemaal uitleven op de trampolines, in de superhoge klimtoren, de ballenbak of de voetbalarena. Voor de kleintjes is er een speeleiland van maar liefst drie verdiepingen, met speelelementen als glijbaantjes, 'soft play' dieren en een mini ballenbak. 

Ballorig
Ook bij binnenspeeltuin Ballorig kunnen kinderen zich helemaal uitleven. Want onbezorgd kunnen rennen, spelen en klimmen… Dat wil ieder kind natuurlijk! Ouders kunnen ondertussen rustig zitten en wat te drinken of eten kunnen bestellen in het horecagedeelte. En foto's van de kids maken natuurlijk, want die blije gezichten wil je nooit meer vergeten!

(Foto 1: Freepik)

Verder lezen

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen