Programma Jeugdactiviteiten Zomervakantie 2024

De zomervakantie staat voor de deur en dat betekent dat het tijd is voor plezier, sport en spel! Vlaardingen in Beweging (ViB) organiseert dit jaar wederom het geweldige Programma Jeugdactiviteiten Zomervakantie 2024. Dit programma biedt een fantastische gelegenheid voor kinderen van 4 tot en met 12 jaar om actief en gezond te blijven tijdens de zomermaanden. Het beste van alles? Deelname is volledig gratis en er is geen inschrijving nodig!

Vlaardingen in Beweging - (stichtingvib.nl) 

Wat kun je verwachten?
Het programma zit boordevol leuke en uitdagende activiteiten die plaatsvinden in verschillende wijken van Vlaardingen. Van sporttoernooien en speurtochten tot creatieve workshops en waterspelletjes – er is voor ieder wat wils. ViB heeft een gevarieerd schema samengesteld om ervoor te zorgen dat er altijd iets spannends te doen is, ongeacht waar je interesses liggen.

Hoe kun je meedoen?
Het mooie aan het Programma Jeugdactiviteiten Zomervakantie 2024 is dat het super eenvoudig is om mee te doen. Er is geen inschrijving nodig; kinderen kunnen gewoon langskomen op de aangegeven tijden en locaties om deel te nemen aan de activiteiten. Dit maakt het gemakkelijk voor ouders en zorgt ervoor dat kinderen altijd iets leuks kunnen vinden om te doen, zonder gedoe.

Blijf op de hoogte
Wil je geen enkele activiteit missen? Volg dan de socials van @stichtingvib. Hier vind je de meest actuele informatie over het programma, eventuele wijzigingen in het schema en leuke updates en foto’s van de activiteiten. Door ViB te volgen op social media, ben je altijd als eerste op de hoogte van wat er gebeurt en waar je moet zijn.


Tot ziens bij de activiteiten van ViB!

Verder lezen

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen