3 x toffe escaperooms in Vlaardingen

Wie houdt van een uitdaging zit in Vlaardingen goed. Wist je dat er hier maar liefst drie spannende escaperooms te vinden zijn? En ze hebben elk weer een andere gradatie op de kippenvelmeter. Welke durf jij aan?                          

Outdoor Escape Game: op zoek naar de Kattenbeker!
Lossen jullie het mysterie van de gestolen Kattenbeker op?
Tijdens deze outdoor escape game 'De Bende Zwartpoot', kruip je in de huid van de onderzoeker en ga je achter de daders aan die de kattenbeker uit het museum gestolen hebben. De politie tast in het duister, deze kattenbeker is van onschatbare waarde voor de stad. Lukt het jullie om de kattenbeker terug te vinden in dit spannende avontuur? Boek de game hier!

Ocean Escape Room in het Delta Hotel
Altijd al mee willen doen aan de Ocean Race? Dit is je kans! Tenminste… als het door kan gaan! De Delta65 ligt namelijk al klaar voor vertrek en wacht op jou en je vrienden om de race voor de tweede keer te varen. Maar wat ligt daar bij het zeil… een bom? Hoe gaan jullie van dit gevaar ontsnappen? Ervaar het zelf, bij het Delta Hotel.

Escaperoom De Vreemde Vogel
Bij De Vreemde Vogel kun je met het hele gezin de spanning van de escaperoom ervaren, want hij is speciaal ontworpen voor jong én oud. Al vanaf vier jaar kun je Prof. Dr. Fügel helpen om de laatst nog levende Di-Da-Dodo te redden. Maar let wel op: je hebt maar één uur om ervoor te zorgen dat deze unieke vogelsoort zal blijven voortbestaan!

Verder lezen

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen