4x de leukste cadeauwinkels in Vlaardingen

Shoppen voor cadeaus is niet altijd even makkelijk. Loop jij er regelmatig tegenaan dat je niet weet wat te kopen voor de volgende verjaardag, housewarming of feestdag? Wees gerust: Vlaardingen kent een aantal hele leuke cadeauwinkels waar je zeker zult slagen!

OldNew Styling
Woonaccessoires, originele wenskaarten, handgemaakte zeepjes, babyspulletjes, houten speelgoed,... Bij OldNew Styling aan de Van Hogendorplaan kun je voor elke gelegenheid wel een leuk cadeautje vinden. Kan je niet kiezen? Dan haal je er gewoon een mooie cadeaubon, die feestelijk voor je wordt ingepakt. 

Heleens Geschenken
Persoonlijk, bijzonder en voor iedereen. Dat zijn enkele woorden die Heleens Geschenken aan de Fransenstraat omschrijven. Stap er eens binnen en je zult zien dat je je er meteen welkom voelt. Eigenares Heleen helpt je graag om iets moois te vinden voor degene waar jij een cadeau voor zoekt. Iets voor aan de muur, een mooi sieraad, een passende edelsteen,... er zit voor iedereen iets tussen.

Rosita's Lifestyle
Ook bij Rosita's Lifestyle (te vinden in de Huiskamer van Vlaardingen aan de Westhavenkade, of via de ingang in de Vleersteeg) kun je persoonlijke cadeautjes vinden die je niet in elke winkel tegenkomt. Wat dacht je van originele handgemaakte woondecoratie, gepersonaliseerde cadeaus of met liefde samengestelde cadeaupakketten? Voor elke gelegenheid is er wel wat te vinden.

Thuis bij Serena
In Winkelcentrum De Loper kun je heerlijk rondneuzen bij Thuis bij Serena. Het begon ooit als woondecoratiewinkel, maar daar kwamen al snel steeds meer leuke cadeaus bij. Inmiddels is de winkel een favoriet bij veel Vlaardingers die een cadeau zoeken voor hunzelf of voor een ander.

Verder lezen

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen