Uitagenda
Vlaardings winterparadijs

Vlaardings winterparadijs

  • 16-12-2023
  • 10:00
  • Binnenstad Vlaardingen
Op zaterdag 16 en zondag 17 december is de binnenstad van Vlaardingen omgetoverd in een Wonderschoon Winterparadijs. Dit mag u niet missen!

Vlaardingen heeft dit jaar het Ultieme Winterparadijs gerealiseerd! Gewoon in de binnenstad van Vlaardingen, wordt u ondergedompeld in een vernieuwende winterbeleving. Een bruisend evenement dat dit jaar grootser en mooier wordt dan alle voorgaande jaren. Geniet van breed entertainment, activiteiten voor jong & oud, gezellige kerstmuziek overal en heerlijke hapjes en drankjes!

Winter Wonderland op en rond het Veerplein
Op het centraal opgestelde podium is er entertainment voor jong en oud. Het hoogtepunt voor de kinderen is Monique Smit met KidsPop. De zaterdag wordt hier gezellig afgesloten met de bekende Nederlandstalige zanger John West die bekende hits afwisselt met prachtig uitgevoerde kerstnummers.

Alles gratis, dat spreekt voor zich!

Op het Veerplein de Mega Knutseltent. Hier kun je je eigen kerstballen, jezelf laten schminken enz.
U wilt u op de foto tijdens de 2 uur durende Meet & Greet met Frozen Disney karakters!
Liever met het hele gezin op de foto? Dat kan in de levensgrote naar Vlaardingse looks gepersonaliseerde Snowglobe.
Degene die wat meer actie zoeken, de Skibaan. Hier kun je zonder risico’s leren skiën of snowboarden op een echte ski-borstelbaan.
Liever een rondje zwieren in een megagrote zweefmolen? Ook die vindt u op het Veerplein.
Geniet van winterse hapjes als wafels, poffertjes, Glühwein en natuurlijk warme chocodrank!

Kerstmarkt rond de Grote Kerk
De prachtige kerk van Vlaardingen is het stralende middelpunt van de kerstmarkt op zaterdag 16 december. Het plein herkent u niet meer terug dankzij de oogverblindende verlichting, volgeladen kerstkramen met de leukste kerst artikelen, diverse foodtrucks en een gezellig podium waar meerdere optredens worden verzorgd.

Verkoopt u de allerleukste kerstcadeautjes, versieringen en hebbedingetjes?
Specifieke bijzondere kerstartikelen of alle andere bijzondere producten die je niet overal ziet maar die juist zo leuk zijn om te zien en onder de kerstboom te plaatsen. Een kerstmarkt is hét moment om deze producten te presenteren. Wilt u ook deelnemen? Reageer dan snel en vul het aanmeldingsformulierop: www.Kerstinvlaardingen.nl

Faciliteiten

  • Rolstoelvriendelijk
  • Kindvriendelijk
  • Eetgelegenheid

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen