Uitagenda
Kraanconcerten dag 2

Kraanconcerten dag 2

  • 21-09-2024
  • 14:00
  • Bij de Stadskraan op de Westhavenkade
De openluchtconcerten uit 2023 in het prachtige decor van de Oude Haven kunnen rekenen op een groots vervolg! Laat je verrassen door een variatie aan muziekstijlen rond de Stadskraan in Vlaardingen.

Vanaf 14:00 uur brengt Monique Smit met Kidspop een vrolijk en interactief muziekfeest voor de Vlaardingse jeugd, waarbij er naar hartenlust kan worden meegezongen en -gedanst.

Om 19:00 uur is het de grote eer aan de Vlaardingse band Silver Pockets om de zaterdagavond af te mogen trappen. SPF kent mede vanwege hun eigen, spectaculaire repertoire een grote fanbase.  

De band die om 20:00 uur het podium beklimt behoeft nauwelijks enige introductie, namelijk De Kast!  De band timmert al sinds de jaren negentig aan de weg en heeft de nodige grote hits op de naam staan, waaronder Een nije dei. Fryslan boppe dus!

Om 21:15 uur brengt Lo Poloko je in Latijns Amerikaanse festivalsferen en nemen ze je mee naar grote hoogte. Bij menig festival hebben ze de grond doen schudden en dat zal voor de Vlaardingse haven deze avond niet anders zijn! 

De avond zal van 22:15 uur tot 23:15 uur worden afgesloten door Convoi Exceptional. In 2023 speelden zij het dak zo’n beetje van het podium en lieten zij het publiek swingen. Dat zouden zij dit jaar herhalen en belofte maakt natuurlijk schuld…

Faciliteiten

  • Kindvriendelijk

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen