District U

District U

District U wordt een stoer stuk Vlaardingen. Een nieuwe stadswijk met woningen, scholen en diverse voorzieningen.

Lees meer
Op het voormalig Unilever terrein; bijzonder door de Nieuwe Maas en de horizon. Uniek door de historie van visserij, scheepvaart en industrie. Een wijk die haar markante karakter behoudt. De rauwheid krijgt zachtheid met fijne woningen, straten als tuinen, en een park voor sport en spel. Daar wil je wonen!

District U wordt een mooie, levendige stadswijk. Met goede woningen en voorzieningen. Voor mensen met uiteenlopende woonwensen en financiële mogelijkheden. Jonge gezinnen, gepensioneerden, studenten. Iedereen kan in District U de ruimte vinden om prettig en comfortabel te wonen. It’s up to you!

En er is veel te kiezen: fijne studio’s, ruime appartementen en lofts met balkons, penthouses met dakterras of stadswoningen met tuin. District U wordt autoluw, krijgt straten als tuinen en om de hoek is er het Maaspark. Allemaal plekken om je samen eigen te maken!

De komende jaren zullen de (woon)gebouwen in District U in fases ontwikkeld worden. De eerste woningen gaan in 2024 in verkoop. Houdt de website www.district-u.nl in de gaten voor de laatste nieuwtjes.

Praktische informatie

Meer lezen over het project District U

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen