Wandelroutes

Download de app

Ontdek de stad nu met onze Vlaardingse wandelroutes! De Vlaardingen Routes app helpt jou om Vlaardingen te ontdekken met verschillende mooie en verrassende routes.

Bekijk wandelroutes

Ontdek Vlaardingen te voet met onze wandelroutes. Van historische straatjes tot muurschilderingen, onze routes bieden een veelzijdige verkenning van onze stad. Ontdek de schoonheid van Vlaardingen stap voor stap en laat je verrassen door de diversiteit van onze stad.

Of je nu op zoek bent naar een rustige wandeling langs het water of juist de historie wilt ontdekken, onze routes zijn er voor elk wandelavontuur.

Verken de stad met de Vlaardingen Routes app, die voortdurend wordt uitgebreid met nieuwe wandelroutes.

Op dit moment bieden we drie routes aan: "Expeditie Vlaardingen" en "De Vlaardingse Kinderkunst Route" en "Streetart Route".

"Expeditie Vlaardingen" neemt je mee op een reis door de tijd, langs historische plekken en verhalen die het verleden van onze stad tot leven brengen.
De "Vlaardingse Kinder Kunst Route" is een avontuurlijke tocht vol creativiteit, speciaal ontworpen om jonge ontdekkingsreizigers te inspireren met kunst en cultuur.
Met de "Streetart Route" ontdek je alle streetart in onze stad. Zo kom je op plekjes waarvan je niet wist dat daar een muurschildering te vinden was.

Blijf op de hoogte, want binnenkort voegen we meer routes toe om je nog meer mogelijkheden te bieden om Vlaardingen te verkennen en te ervaren.

Download de app en begin je wandelavontuur vandaag nog!

Liever wandelen met een gids door Vlaardingen? Dat kan!

De Vlaardingen Routes app is mogelijk gemaakt door het project Expeditie Vlaardingen.
Wie zijn wij?
Uitgelichte route

Kinderkunst Route

Haringstad Vlaardingen is een verrassende stad om doorheen te wandelen. In de binnenstad vind je langs de haven en markt mooie oude gevels. Maar er is véél meer te beleven.

Bekijk route
Expeditie Vlaardingen - Ontdek de stad!

Expeditie Vlaardingen neemt je mee op een reis door de tijd, langs historische plekken en verhalen die het verleden van onze stad tot leven brengen.
Ontdek met behulp van audio, video en augmented reality de geschiedenis van de binnenstad.

Download de app

Ontdek de stad nu met onze Vlaardingse wandelroutes! De Vlaardingen Routes app helpt jou om Vlaardingen te ontdekken met verschillende mooie en verrassende routes.

Bekijk alvast de routes die je in de App kunt vinden

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen