Uitagenda
TRANQUILLITY JAMSESSIES

TRANQUILLITY JAMSESSIES

JAMMEN ONDER BEGELEIDING VAN EEN LIVEBAND! GET ON STAGE!

  • 05-01-2024
  • 22:00
  • De Kroepoekfabriek
Op vrijdag 5 januari wordt er gejamd in De Kroepoekfabriek tijdens de Tranquillity Jamsessies. All vibes, no pressure! Tijdens deze jamsessies staat er een professionele liveband op het podium, en jij kan meedoen! Alle muzikanten zijn welkom; naast zangers/zangeressen en rappers zijn ook gitaristen, toetsenisten, bassisten en drummers welkom. De toegang tot deze avond is helemaal gratis!  Tranquillity Jamsessies

De Jamsessies zijn bedoeld als space voor creatievelingen om hun muzikale talenten te delen met anderen en om hun netwerk te vergroten. Een plek waar je niet hoeft te twijfelen aan je skills. Hier kom je puur om te jammen onder begeleiding van een liveband. Cover of eigen nummers? Get on stage en deel je energie! Door mee te doen maak je kans op een gratis studiosessie in de Kroepoekfabriek met een producer die aansluit op jouw genre. Meedoen?

Wil jij zelf het podium op? Tof! Je kan je aanmelden onder aan deze pagina!

Enten M Djalé
Enten M Djalé, organisator van de Tranquillity jamsessies en het gezicht van House of Osia, helpt jonge artiesten graag aan een podium: "Sinds kleine jongen altijd al bezig met muziek. Nu ik wat ouder ben, heb ik een beeld van hoeveel impact creativiteit heeft op hoe wij met elkaar als mensen omgaan. Het leven is altijd mooier in gezelligheid en de beste activiteit om dat te bereiken is met een jamsessie." Een moment waarin iedereen op zoek is naar "Tranquillity, an untroubled state. Free from disturbances."

House of Osia
Deze jamsessie wordt mede mogelijk gemaakt door stichting House of Osia, een stichting die culturele activiteiten toegankelijk maakt voor een ieder die zich daar in kan vinden. Jong en Oud krijgt de plek om hun muzikale talenten te laten bloeien. House of Osia helpt bij het ontwikkelen van je talent, of je nou een maker, muziekliefhebber, singer-songwriter of een opkomende artiest bent. Het is belangrijk dat iedereen een plek heeft waar ze zich niet in hokjes geplaatst voelen maar allemaal gelijk zijn.  House of Osia streeft ernaar deze talentvolle mensen wat te kunnen meegeven uit eigen ervaring, iets wat de talenten weer door kunnen geven aan anderen. Ons doel is om, door middel van creativiteit, muziek en cultuur, een ieder de kracht in handen te leggen over hun leven om een samenleving te creëren in teken van verbondenheid. 

Faciliteiten

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen