Uitagenda
Outdoor Escape Game

Outdoor Escape Game

De outdoor escape game is altijd en in alle seizoenen te spelen.

  • Dagelijks te boeken
  • Museum Vlaardingen

Nieuw in Vlaardingen: een spannende outdoor escape game!

Lossen jullie het mysterie van de gestolen Kattenbeker op?
Tijdens deze outdoor escape game 'De Bende Zwartpoot', kruip je in de huid van de onderzoeker en ga je achter de daders aan die de kattenbeker uit het museum gestolen hebben.

De politie tast in het duister, deze kattenbeker is van onschatbare waarde voor de stad. Lukt het jullie om de kattenbeker terug te vinden in dit spannende avontuur?

Wanneer je deze outdoor escape game boekt en het mysterie van de gestolen Kattenbeker oplost, zul je Vlaardingen en haar geschiedenis op een andere manier beleven! 

Praktische informatie
Deze outdoor escape game is geschikt voor alle leeftijden (kinderen onder de 10 jaar onder begeleiding). Je speelt de game met maximaal vier personen. Grotere groepen kunnen opsplitsen en na elkaar starten. Welke groep heeft het mysterie als eerste opgelost? De totale speelduur is 1,5-2 uur en je loopt circa 2 kilometer. 

Kosten € 40,00 per game. Boek de game hier!De outdoor escape game is altijd en in alle seizoenen te spelen. Het is echter wel belangrijk dat je speelt op het door jou geboekte moment. Regent het toch iets te hard of zijn jullie om een andere reden verhinderd? Ga dan niet zelfstandig op een ander moment op pad, neem even contact met Museum Vlaardingen op en dan zorgen wij samen voor een ander speelmoment.

Houd je aan de aanbevolen groepsgrootte. De puzzels zijn gemaakt met deze groepsgrootte in het achterhoofd en wanneer je speelt met een te grote groep zal dit afdoen aan de spelbeleving.

Het spelen van een escape room buiten betekent dat er geen personeel aanwezig is. Je speelt de game als team volledig zelfstandig. Lees dus alle informatie goed door. Gebruik de website die jullie aan het begin van de tocht krijgen voor het doorspelen van informatie en het verkrijgen van eventuele hints. Lopen jullie onderweg vast? Dan kunnen jullie altijd contact met Museum Vlaardingen opnemen!

Faciliteiten

  • Kindvriendelijk

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen