Uitagenda
Muziek bij de buren

Muziek bij de buren

  • 24-11-2024
  • 10:00
  • Vlaardingen
Op 24 november 2024 organiseert team MBDB-VLD  de 5e editie van Muziek bij de Buren Vlaardingen. Na een overvol feestjaar 2023 waarin we niet tot een goede datum konden komen, is er in 2024 weer ruimte voor lokaal talent op het grootste festival van Vlaardingen. Want met 30 podia, klein en groot, kan je Muziek bij de Buren echt wel het grootste festival van Vlaardingen noemen.

Het concept is bekend en beproefd. Lokale talenten en gastvrije huiskamers melden zich aan, een team van ervaren organisatoren buigen zich over de perfecte match van huiskamers en muzikanten. Zowel team MBDB-VLD als de huiskamers en de muzikanten maken veel promotie voor het festival.

Iedereen kan zich aanmelden al zijn er wel een aantal voorwaarden.
Muzikanten moeten eigen instrumenten hebben, niet vals zingen en een duidelijk link hebben met Vlaardingen.

Huiskamers moeten binnen de stadsgrenzen van Vlaardingen liggen en groot genoeg zijn om tenminste 15 gasten en een muzikant te kunnen huisvesten. Ze moeten echt de functie van een huiskamer hebben. Dus geen winkel of café, instellingen of verenigingen maken wel een kans.

Voldoe je aan deze voorwaarden of heb je een hele goede reden hebben waarom jij niet aan de voorwaarden hoeft te voldoen? Vanaf 1 maart kan je je aanmelden.

Meld je aan via de nieuwe website: www.muziekbijdeburenvld.nl 

Faciliteiten

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen