Het Museumkwartier

Het Museumkwartier

Altijd al willen wonen in een hippe, stadse woonomgeving met nieuwbouwwoningen en met appartementen in gerenoveerde, oude panden? Kom wonen in ‘Het Museumkwartier’.

Lees meer
Bij de ontwikkeling van Het Museumkwartier wordt goed gekeken naar het authentieke karakter van deze plek. Wat goed is blijft bewaard en wat nieuw is, krijgt dat lekkere rauwe randje van vroeger.

In de gerenoveerde, oude pakhuizen aan de Westhavenkade komen appartementen en op het binnenterrein nieuwbouwwoningen met een eigentijdse architectuur, maar met kleuren en materialen die refereren aan het visserijverleden. Een perfecte combinatie van het comfort van nieuwbouw en het karakter van toen.

Het plan omvat verschillende woningtypen; van appartementen (met lift en zonder lift), pakhuiswoningen,  stadswoningen en een vrijstaande woning.

Wees er snel bij, want er is al 90% verkocht!

 

Wonen in het Museumkwartier, betekent wonen aan de Westhavenkade en de Vetteoordskade. Op nog geen 5 minuten loopafstand van de binnenstad van Vlaardingen, met legio winkels, voorzieningen en horeca.

Meld je aan voor de nieuwsbrief en blijf op de hoogte van alle ontwikkelingen!

 
 

Praktische informatie

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen