Touwrijk

Touwrijk

Wonen aan de rand van het historische centrum van Vlaardingen? Een levendige, nieuwe woonwijk waar je wordt omarmd door de rijke architectonische pareltjes van Vlaardingen.

Lees meer
Wonen aan de rand van het historische centrum van Vlaardingen

Aan de rand van het historische centrum van Vlaardingen verrijst het appartementencomplex Touwrijk. De naam Touwrijk is een ode aan de monumentale Touwbaan. Een belangrijke plek voor de haringvisserij van weleer, waar de vissersnetten werden gemaakt.

De prachtige Grote Kerk als uitzicht, groene parken om de hoek en het station op steenworpafstand. Dat is wonen aan de Zomerstraat. Jouw nieuwe woonplek ligt aan de rand van het gezellige centrum van Vlaardingen. Dat betekent dat je overal wandelend of op de fiets naartoe kunt gaan. De supermarkt, het museum, de kinderopvang of de sportschool: jij woont dichtbij alles en hebt alles dichtbij!

Met Touwrijk bieden we je een unieke kans om te wonen zoals jij dat wilt. We nodigen je namelijk uit om mee te denken over jouw droomwoning. Zo sta jij zelf aan het roer en vaar je je eigen koers!
Vul de woonwensenenquête in en laat jouw woondroom uitkomen!

Praktische informatie

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen