Pop-up Store
Pop-up Store

Pop-up Store

Op het Liesveld 140-142 in Vlaardingen kun je tot 27 januari van woensdag tot zaterdag genieten van een tijdelijke pop-up store die zich onderscheidt als een unieke concept store.
Waarom uniek? Je vindt in de winkel alleen maar producten van Vlaardingse ondernemers, er is een expositieruimte, plek om workshops te geven en je kan er een bakkie doen, geserveerd door Pauwmans!

Het is dé plek om unieke en inspirerende items te ontdekken, of je nu op zoek bent naar een speciaal cadeau of gewoon zin hebt in een beetje retail therapy.

We hebben een mooi groepje ondernemers verzameld die zelf de winkel gaan runnen. Een mooie gelegenheid om ook gelijk in contact te komen met de ondernemer achter het product. 
Ben je benieuwd wie allemaal meedoen? 

MAKE
Ontwerp, maak en verkoop je eigen product!
Tijdens het project MAKE hebben getalenteerde jongeren ontdekt hoe het is om te werken als ontwerper en wat er allemaal komt kijken bij creatief ondernemerschap. In slechts 6 weken tijd hebben de jonge makers, tussen de 14 en 20 jaar, hun eigen productenlijn ontworpen en gemaakt.

Blij dat ik klei

Je kop thee drinken uit een unieke, handgemaakte mok of je fruit serveren op een kleurrijke schaal geeft net wat extra smaak en glans aan de dag.  Ik gebruik verschillende soorten klei: heel wit, spikkelklei en grijze en zelfs zwarte klei staan in mijn pottenbakkerijtje in de garage van mijn vriend in Vlaardingen. Naast de draaischijf maak ik ook items middels handvormen, het ouderwetse kleien. 

Wim Paalberends
Beeldend Kunstenaar Wim Paalberends, schilderijen, handgeschilderde kaarten, stamp art en kunstkaarten

Martijntje Cornelia
Martijntje cornelia is geobsedeerd door het werken met suikerspin. Ze maakt kleurrijke installaties in openbare ruimtes, suikerspin kunst en (draagbare) sieraden.

Bag to the Future
Handgemaakte leren tassen en accessoires, ontworpen en gemaakt in het atelier van Bag to the Future aan de Koningin Wilhelminahaven. 

Studio tekst en tekening
Ik word zelf heel blij van tekenen en schilderen op papier en hoop er ook anderen blij mee te kunnen maken. Omdat ze er een traantje van weg moeten pinken, of omdat ze er een glimlach van krijgen. Of omdat ze er iets liefs mee doen voor een ander. Van een kaartje tot een cadeautje en weer terug. Dit alles komt samen in Studio Tekst & Tekening, en gaat zo hopelijk nog heel lang mee.

Nr22 interieurontwerp
Na jaren gedroomd te hebben van een eigen bedrijf, heb ik in 2021 de knoop doorgehakt en ben ik voor mezelf begonnen!
Ik wil verder gaan, waar ik voorheen moest stoppen. Ik maak mijn adviezen zo persoonlijk mogelijk, denk mee over wat voor jóú het allerbelangrijkste is – en hoe ik die elementen het beste kan verwerken in je nieuwe interieur. Ook kan je worden ontzorgd door het ontwerp (deels) te laten uitvoeren door mij. Ik ben er voor jou – mag ik met je meedenken over jouw droom interieur?

La P'tite Brocante
2x per jaar houdt La P'tite Brocante een brocante markt met allemaal toffe vintage spullen, op de kop getikt in Frankrijk. Al jaren worden alle brocante en atiekmarkten afgestruind in Frankrijk, opzoek naar de mooiste items.

Studio nest
Gestoffeerde meubels, kussens in allerlei kleuren en mooie wollen plaids. Alle meubels en kussens zijn uniek en met aandacht gestoffeerd in een wollen kwaliteitsstof. De wollen plaids zijn geselecteerd op kwaliteit en duurzaamheid. 

Studio reframe
Studio reframe hergebruikt stof en maakt daar nieuwe designs van voor aan de muur. Ieder frame is handgemaakt en daardoor uniek. Alle kleine restjes stof die overblijven worden uiteindelijk weer gebruikt voor schoolprojecten. 

Tamara Heck Fotografie
Na het succesvol afronden van de opleiding fotografie aan de School voor Fotografie ben ik mijn eigen bedrijf gestart.
Elke keer als ik een fotoshoot heb of het nou een fotoshoot in studio  is of een evenement voel ik me gelukkig dat ik deze speciale momenten voor mensen vast kan leggen.
Een foto moet uitstralen wat de persoon, of ik als fotograaf er mee wil zeggen, het gevoel achter een foto.
Daarom vind ik het erg belangrijk dat mensen zich op hun gemak voelen en neem ik de tijd om tot een mooi resultaat te komen.

Linda Coenmans Fotografie
Ken je dat gevoel? Je hebt een bepaalde stijl die je uit wilt stralen met jouw bedrijf. Maar wanneer je zelf aan die presentatie begint of eindelijk die nieuwsbrief wilt versturen, ziet het er niet zo gelikt uit als je zou willen.
Daar ben je zeker niet de enige in. En ik help je graag met het mooier maken van jouw communicatie en marketing uitingen. Mooier maken klinkt misschien nogal simpel. Maar ik houd van duidelijk taalgebruik. Geen ingewikkelde woorden of fancy termen. Gewoon mooi. Fijn om naar te kijken, professioneel, helder.

Bekijk hier onze vooraankondiging op Instagram.

Openingstijden

  • Maandag Gesloten
  • Dinsdag Gesloten
  • Woensdag 9.00 tot 17.00 uur
  • Donderdag 9.00 tot 17.00 uur
  • Vrijdag 9.00 tot 17.00 uur
  • Zaterdag 9.00 tot 17.00 uur
  • Zondag Gesloten

Faciliteiten

  • Rolstoelvriendelijk
  • Kindvriendelijk
  • Wi-Fi
Ben je beheerder van deze locatie en klopt de informatie niet?
Stuur dan een mailtje naar info@vlaardingenpartners.nl

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen