Park Vijfsluizen

Park Vijfsluizen

Park Vijfsluizen is een plek met een rijke geschiedenis: jarenlang was het terrein in gebruik als sportpark van Shell. Nu krijgt deze bijzondere plek een nieuwe bestemming, gericht op de toekomst. Met veel variatie in de woningtypes die er gebouwd worden, zodat jouw ideale woning er zomaar tussen kan zitten!

Lees meer

Het prachtige nieuwbouwproject in Vlaardingen bevat maar liefst 384 duurzame, toekomstbestendige woningen en appartementen. De buurt heeft alle eigenschappen van wonen in een park, zo bevinden deze woningen zich in een groene leefomgeving, omringd door water, speelvelden en is er veel aandacht besteed om de biodiversiteit te bevorderen. Met veel privacy en volop mogelijkheden voor kinderen om veilig buiten te spelen. De metro om de hoek, brengt je direct naar Rotterdam CS of naar het strand van Hoek van Holland.

De verschillende koopwoningen van Park Vijfsluizen variëren in stijl, ligging en prijsklasse. Er zijn Hofwoningen, Vijverhofwoningen, ruime twee-onder-een-kap-woningen en herenhuizen te koop.  Op de plek  van het voormalige zwembad wordt een vijver gecreëerd: een plek waar bewoners dagelijks van kunnen genieten. De informatie over de 155 huurappartementen kunt u naar verwachting in 2024 op Funda vinden. 

De eengezinswoningen worden in meerdere fases gebouwd. Zo zijn er nog steeds woningen te koop en komen er steeds weer nieuwe woningen in de verkoop. Kijk op de website voor het huidige aanbod. 

De bouw is gestart en de eerste bewoners van Park Vijfsluizen zullen in het derde kwartaal van 2023 de woningen betrekken.  De woningen zijn duurzaam gebouwd, energiezuinig, gasloos en voorzien van een warmtepomp en zonnepanelen.

Het iconische Shellgebouw wordt getransformeerd en krijgt straks een nieuw leven in het hart van Park Vijfsluizen.  Hier worden zorgwoningen gerealiseerd. Daarnaast komen er collectieve voorzieningen voor de bewoners en voor bezoekers.

Praktische informatie

  • Aantal woningen 384 woningen o.a. Vijver- en Hofwoningen, ruime twee-onder-een-kap-woningen, herenhuizen en huurappartementen.
  • Prijs € 516.000 - € 875.100 v.o.n.
  • Status Nu in verkoop!
  • Start verkoop Fase E nu in verkoop!
  • Start bouw In aanbouw
  • Oplevering Verschillende fasen vanaf 2e helft 2023
  • Website https://parkvijfsluizen.nl
  • Contactgegevens info@parkvijfsluizen.nl

    zie ook: www.vlaardingswonen.nl

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen