Uitagenda
X-posure 2024: Showcasefestival

X-posure 2024: Showcasefestival

  • 19-04-2024
  • 19:30
  • De Kroepoekfabriek
De Kroepoekfabriek organiseert sinds 2018 het showcasefestival X-Posure. Het showcasefestival is een onderdeel van een traject vol met workshops waarin talenten zichzelf verder kunnen ontwikkelen. Dit traject wordt afgesloten met een showcase waarin zij aan een jury bestaande uit vakmensen, partijen uit de muzieksector en programmeurs, laten zien wat ze in hun mars hebben. X-Posure is de perfecte plek om nieuw, lokaal en regionaal talent te ontdekken!

De acts van X-Posure 2024 zijn de afgelopen weken druk bezig geweest met de voorbereiding voor deze avond. Begin april stond er een workshopmiddag op het programma waarin de deelnemers van X-Posure individueel begeleidt werden door een artiest die binnen hun genre actief was. Met o.a de tips & tops die uit deze sessie's zijn voorgekomen zijn de acts aan de gang gegaan tijdens de generale repetitie.

Nu komt alles bij elkaar, namelijk tijdens de showcase-avond van vrijdag 19 april. Van 20:00 tot 23:00 staan artiesten binnen allerlei genres op het podium, van singer-songwriters en rappers tot bands en multi-instrumentalisten. Er bij zijn? Entree is gratis!

Faciliteiten

  • Parkeergelegenheid

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen