Uitagenda
Vlaardingse Viking 2024

Vlaardingse Viking 2024

  • 08-06-2024
  • 09:00
  • SC Vlaardingen Holy
Kubbtoernooi de Vlaardingse Viking is een dag sportief plezier voor iedereen. Recreatieve en gevorderde kubbers genieten samen van de fantastische sfeer, live muziek, gekkigheid, een drankje en als je wilt een verbroederende rijsttafel.

Het maakt niet uit hoe goed je bent in kubben: iedereen van 12 jaar en ouder kan meedoen. Weet je niet helemaal hoe het spel gaat? Geen probleem, de regels krijg je van te voren opgestuurd, of kom een keer naar de wekelijkse clubavond van kubbvereniging Troje.

De Vlaardingse Viking is ook een gewild toernooi bij (internationale) teams die op hoog niveau spelen. Dit levert spannende potten kubb op die prachtig zijn om naar te kijken. Ook als je níet mee wilt kubben ben je van harte welkom om te komen genieten van deze feestelijke dag.

Bel je collega's, vrienden of je moeder, vorm een team en schrijf je in! De inschrijving voor de Vlaardingse Viking 2024 is al geopend.

8 juni 2024, 09:00 (check-in: vanaf 08:30) - 18:00
€ 25,00 per teaminschrijving, € 12,00 (excl. servicekosten) voor een Robuuste-Rijsttafel-ticket (op het toernooi is nog een gelimiteerd aantal tickets te koop)

https://troje.nu/vlaardingse-viking 

Faciliteiten

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen