Uitagenda
The Billy Joel Experience

The Billy Joel Experience

The Billy Joel Experience: The album Tour speelt door jouw gekozen muziek van Billy Joel op zaterdag 20 april 2024 in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen.

  • 20-04-2024
  • 20:15
  • Stadsgehoorzaal

Bekend van het SBS6-programma The Tribute: Battle of the Bands! 

The Billy Joel Experience: The album Tour is een show waarbij jij zelf de setlist bepaalt door op je favoriete Billy Joel nummers te stemmen. Dat klinkt als muziek in de oren, toch? The Billy Joel Experience staat onder leiding van de veelgeprezen Alexander Broussard, bekend van o.a. Najib Amhali en Crazy Pianos.  

Voor de pauze spelen ze één van de twaalf albums van Piano man Billy Joel, daarna coveren ze een aantal van z’n greatest hits. En het leuke is: de show is interactief! Via een speciale webpagina (www.billyjoelexperience.nl/stemmen) bepaal jij als bezoeker vooraf de setlist van de avond. Het is heel gemakkelijk: eerst geef je aan welk album je wilt horen, daarna maak je een top 10 van je favoriete Billy Joel-hits. Zo wordt het publiek écht onderdeel van de voorstelling. Twee weken voor de tour maakt de band bekend welke nummers het meest in de smaak vallen – en hoe de setlist eruit komt te zien. Laat je je liever verrassen? Dat kan natuurlijk ook want stemmen is niet verplicht. 

Speelduur 
2 uur en 20 minuten minuten (incl. pauze) 

Foyerprogramma
Voor en na de voorstelling zulle de Soprano's muziek verzorgen om de avond compleet te maken. Ook interesse om in ons foyerprogramma te staan? Klik hier voor meer informatie.

Credits 
Muzikanten: Alexander Broussard: (Piano & Lead Vocal), Danny de Louw (Drums), Dennis Servais (Toetsen & Backing Vocal), Freek Volkers (Gitaar & Backing Vocal), Marcello Briganti (Bas & Backing Vocal), Robbert Tuinhof (Saxofoons, Fluit, Mondharmonica, Gitaar, Piano, Accordeon)  
Regie: Alexander Broussard 
Foto: Robert Smit 
Tekst en muziek: Billy Joel 

Tickets Kopen

Faciliteiten

  • Rolstoelvriendelijk
  • Parkeergelegenheid

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen