Uitagenda
REIAL IV: D&B DAYBREAKS

REIAL IV: D&B DAYBREAKS

  • 20-04-2024
  • 15:00
  • De Kroepoekfabriek

Op zaterdag 20 april hoor je drum 'n bass door de speakers van De Kroepoekfabriek, tijdens REIAL IV: D&B DAYBREAKS! Het online platform keert terug voor de 4e editie in De Kroepoekfabriek, volgens dezelfde formule als altijd: D&B bangers, cyber-visuals, veel bier en een bass die zorgt dat je wel moet bewegen! 

Deze editie van REIAL klinken de underground sonics op klaarlichte dag, omdat REIAL hun eerste indoor dagevenement organiseert. Maak je klaar voor een nieuw crossover-evenement tussen de vaste streamers van International Afterparty (EIA) en artiesten van wereldklasse! Je kunt deze editie een aantal van de meest innovatieve jonge gezichten uit de underground op de line-up verwachten, die de beste Britse clubgeluiden naar de thuisbasis van REIAL brengen: De Kroepoekfabriek, met die speciale REIAL-vibe.

Reial is een veilig en gastvrij evenement, vol vriendelijke gezichten van over de hele wereld. Of het nu je eerste keer bij REIAL is, of vanaf het begin al deel uitmaakt van de REIAL-community, je bent welkom!

Line-up: TBA

International Afterparty De International Afterparty community is opgericht tijdens de coronapandemie. Omdat er niet gefeest kon worden, is vanuit Vlaardingen een online rave-community opgericht om harde bangers naar je woonkamer te brengen. Na twee eerdere edities, is het nu tijd voor dit online platform om terug te keren uit de cyberspace en een nieuwe real life rave-experience te hosten. En dat gebeurt op de speciale manier die je van ze gewend bent: De grens tussen online en het ‘echte’ leven wordt vervaagd.

Tickets kopen

Faciliteiten

  • Parkeergelegenheid

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen