Uitagenda
Rayen Panday - Karma

Rayen Panday - Karma

  • 26-01-2024
  • 20:15
  • Stadsgehoorzaal
Je verdiende loon krijgen is iets wat we altijd bij een ander gebruiken, maar vrijwel nooit bij onszelf. Karma kennen we toe aan het universum, terwijl we zelf beslissen waar en wanneer het moet gebeuren. En vooral bij wie. Karma is van oorsprong echter een principe dat verwijst naar het verrichten van daden, maar niet de gevolgen van die daden. Het betekent letterlijk handeling en kent geen goed of kwaad… Maar goed, laten we voor nu maar even de volle focus richten op deze voorstelling vol verhalen, comedy, actualiteit en muziek. Geen dans. Of, nouja, wáárschijnlijk geen dans. Dat hangt toch wel een beetje van je karma af.  

Over Rayen Panday
Rayen (Zaandam, 1983) deed in 2008, tijdens zijn rechtenstudie, mee aan een open podium voor stand-up comedy. In datzelfde jaar wint hij de Persoonlijkheidsprijs in de finale van het Groninger Studenten Cabaret Festival. Vanaf dat moment is Rayen actief als stand-up comedian en cabaratier. In 2010 wordt hij een vaste kracht van Comedy Café Amsterdam en begint hij aan zijn eerste avondvullende cabaretprogramma te werken. In februari 2023 heeft Rayen zes voorstellingen op zijn naam staan. Naast zijn theatervoorstellingen is hij tevens bekend van zijn vele optredens in TV-programma’s en op festivals als Lowlands en Paaspop. Rayen is al jaren onderdeel van Comedytrain en heeft ook succes in het buitenland; hij heeft inmiddels in 18 verschillende landen opgetreden. Hij werd mede daardoor als één van de drie Nederlandse comedians gevraagd een eigen Netflix-special op te nemen in Comedians of the World.  

Credits 
Foto: Jurriaan Hoefsmit 
Vormgeving: Arie Koomen  

Nationaal Theaterweekend
Deze voorstelling is onderdeel van het Nationaal Theaterweekend, waarmee meer dan 80 theaters in Nederland de pracht van theater vieren met verrassende (toegankelijk geprijsde) voorstellingen én vele gratis activiteiten. Kaarten voor alle voorstellingen die dit weekend plaatsvinden kosten €10,-. Ga voor meer informatie naar www.nationaaltheaterweekend.nl 

Koop Kaarten

Faciliteiten

  • Rolstoelvriendelijk
  • Wi-Fi
  • Parkeergelegenheid

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen