Uitagenda
#Perfect

#Perfect

Een theaterconcert met herkenbare verhalen door vrouwen van nu

  • 08-12-2023
  • 20:15
  • Stadsgehoorzaal
Kijk, het moederschap is prachtig. En het hebben van een fijne relatie ook. En als je dan óók nog leuk werk hebt, is dat helemaal fantastisch. Je zou zeggen #PERFECT. Toch? Ja, van een afstandje... Maar even eerlijk hè, als je weer eens te laat bent voor een afspraak en je hebt donkere wallen onder je ogen van opnieuw een gebroken nacht, of je staat stiekem chocola te eten achter de deur van het keukenkastje, uit het zicht van de kinderen, dan voelt het soms tóch allemaal een beetje anders. 

#PERFECT keert na een succesvol seizoen, vol lovende kritieken en uitverkochte zalen, terug naar de theaters. Het is een theaterconcert met mooie luister- en meezingliedjes met persoonlijke verhalen van vrouwen van nu. Over het hebben van kinderen in de leeftijd van peuter tot puber, een succesvol huwelijk, scheiden, een samengesteld gezin en het werken aan een carrière. Over loslaten en omdenken, zeg maar. Serieus waar nodig maar ook met humor en zelfspot. En bovenal met veel mooie muziek!

Regel een oppas, ga lekker achterover zitten, adem in, adem uit en geniet. Want goed beschouwd is het leven, juist met al z’n hobbels en dalen, eigenlijk toch best wel…  #PERFECT.

Renée van Wegberg en Bettina Holwerda zijn al jaren leading ladies in het theater. Renée won twee Musical Awards voor beste vrouwelijke hoofdrol, en werd door pers en publiek geprezen met haar soloprogramma’s en haar vertolking van Liesbeth List. Bettina is naast haar theaterwerk sidekick bij Ruud de Wild op Radio 2, een grote hit op Instagram en wordt door haar unieke zelfspot gezien als één van de leukste moeders van Nederland.

Speelduur
± 1 uur en 30 minuten (geen pauze)

Credits
Regie: Joep Onderdelinden
Muziek: Renée van Wegberg (zang), Bettina Holwerda (zang) Niels Muller (piano, toetsen, gitaar, zang), Berry Janssen (muzikaal leider, bas, gitaar, zang), André van Damme (drums)
Foto: Annemieke van der Trogt 
Scènefoto's: Robin Kamphuis

Kaartjes

Faciliteiten

  • Rolstoelvriendelijk
  • Wi-Fi

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen