Uitagenda
Motor opstapdag

Motor opstapdag

  • 13-04-2024
  • 07:30
  • Verkeersschool De Hoog
De zon zal weer beginnen te schijnen, de motoren worden gereed gemaakt en het begint weer te kriebelen om het motorrijbewijs te halen! Tijdens de Motor Opstapdag maak je tussen 07:30 uur en 20:30 uur kennis met het motorrijden tegen een gereduceerd tarief. Tijdens deze proefles leer je de beginselen van het motorrijden. Je ervaart hoe het is om op een motor te zitten, gas te geven en te remmen. Ook maak je kennis met de werkwijze van onze rijschool.

De proefles duurt in totaal 90 minuten en bedraagt €19,99.
» Ervaar het sublieme vrije gevoel
» Gratis gebruik van motorkleding
» Tijd: zaterdag 13 april 2024 tussen 07:30 en 20:30 uur
» Locatie: Verkeersschool De Hoog, George Stephensonweg 21D/E te Vlaardingen

Inschrijven
Deze gehele dag heb je de mogelijkheid om op de motor te stappen onder begeleiding. Inschrijven kan via het inschrijfformulier, kies dan bij gewenste categorie voor "motor opstapdag". Er zijn verschillende tijden beschikbaar. Nadien ontvang je een bevestiging met tijdstip waarop wij jullie verwelkomen. INSCHRIJVEN KAN VIA http://de-hoog.nl/inschrijfformulier 

Hapje en drankje
Uiteraard willen wij jou en je vrienden, kennissen en familie graag verwelkomen op onze opleidingslocatie waar jullie onder het genot van een hapje en drankje kunnen nagenieten van de eerste motorrijles!

Tijdens onze Opstapdag kunnen wij jullie van alle informatie voorzien om in het bezit te komen van het motorrijbewijs

Faciliteiten

  • Parkeergelegenheid

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen