Uitagenda
Liesveldpark

Liesveldpark

  • 25-11-2023
  • 12:00
  • Liesveldviaduct
Beleef een dag in het Liesveldpark op 25 november

Wie een kijkje in de toekomst van de binnenstad wil nemen, is op zaterdag 25 november van 12.00 tot 19.00 uur van harte welkom in het Liesveldpark. Het huidige Liesveldviaduct wordt voor een weekend omgetoverd tot stadspark. 

Een dag in het Liesveldpark
Voor het weekend van 25 & 26 november wordt het viaduct omgebouwd tot stadspark. Een gedeelte van het viaduct wordt omgeven door groen, waardoor Vlaardingers dit weekend een uniek kijkje in de toekomst krijgen. 

De gemeente wil van de bewoners graag weten hoe zij het Liesveldpark zien. Op zaterdag 25 november is de dag gevuld met activiteiten waardoor bezoekers deze dag de mogelijkheid krijgen om hun ideeën met de gemeente te delen. Daarnaast is de dag gevuld met een inspirerend en passend programma voor groot en klein. Zo kunt u bijvoorbeeld workshops volgen van Zhanhong Liao, verschillende hapjes proeven bij foodtrucks en als afsluiting dansen op The Amazing Stroopwafels. Het volledige programma kunt u vinden op www.vlaardingen.nl/liesveldpark.

Zondag 26 november blijft het tijdelijke park tot 17.00 uur ter inspiratie liggen. Op de zondag vinden geen andere activiteiten plaats.

Afsluiting viaduct & omleiding bus
Om deze belevenis mogelijk te maken is het gedeelte vanaf Het Hart van Vlaardingen tot de bushaltes op het Liesveldviaduct is van vrijdagavond 24 november 21:00 uur t/m zondag 26 november 23:59 uur afgesloten. Toegang tot het Liesveldviaduct vanaf de Markgraaflaan is alleen mogelijk voor omwonenden van het viaduct gezien de parkeerplekken gedurende deze periode voor hen gewoon bereikbaar zijn. Bussen worden van vrijdagavond 21:00 uur t/m zondag 26 november 23:59 uur omgeleid via de Korte Hoogstraat.

Faciliteiten

  • Rolstoelvriendelijk
  • Kindvriendelijk
  • Eetgelegenheid

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen