Uitagenda
Levels Showcase

Levels Showcase

  • 07-03-2024
  • 19:00
  • De Kroepoekfabriek
Levels en De Kroepoekfabriek presenteren donderdag 7 maart samen een combinatie van cultuur & entertainment van onontdekt talent! Het programma verschilt, maar de beleving is altijd op maat voor het publiek.

Hou jij van hiphop en alle aanverwante genres van hiphop? Kom dan langs en ontdek talent uit de regio!

Meer info over het programma wordt zo snel mogelijk bekendgemaakt. Houd de socials van Levels en De Kroepoekfabriek in de gaten!

Stichting Levels
Levels is een educatieplatform voor Urban Muziek in Rotterdam wat zich richt op talent, ontwikkeling, produceren en programmeren. Door on- en offline podium te bieden aan stemmen die niet of nauwelijks gehoord worden. Dit podium beperkt zich niet alleen tot het feitelijke podium voor ‘performers’, maar ook het spreekwoordelijke podium wat te vinden is op internet en diverse (social)media kanalen. Muziek is altijd de manier geweest voor zelfontplooiing, zelfverrijking en het vinden van een pad. Dit concert is onderdeel van Levels Event Coaching: In dit traject wordt regionaal hiphoptalent een avond aangeboden waar zij een single, EP of Album kunnen releasen in verschillende podia in de regio.

Faciliteiten

  • Parkeergelegenheid

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen