Uitagenda
Francis van Broekhuizen en Gregor Bak

Francis van Broekhuizen en Gregor Bak

Francis van Broekhuizen en Gregor Bak zijn met de nieuwe voorstelling: Schandalig mooie opera! te zien op 8 maart 2024 in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen.

  • 08-03-2024
  • 20:15
  • Stadsgehoorzaal

Na de succesvolle tournee met de voorstelling Bij twijfel hard zingen, zijn Francis van Broekhuizen en Gregor Bak terug met een geheel nieuwe voorstelling: Schandalig mooie opera!  

Ken jij het beroemde verhaal over de val van Tosca en de trampoline? Wist je dat de bochel van Rigoletto weleens zakt tot onder de billen van de zanger? In deze voorstelling gaat Francis veel dieper in op beroemde anekdotes en schandalen uit de operawereld. Wat gebeurt er allemaal achter de schermen? Zijn de verhalen over moeilijke operadiva’s waar? Natuurlijk zal Francis ook kleine uitstapjes maken naar andere beroemde classics uit de lichtere muziekgenres. Kortom, een leerzame en gezellige avond vol humor en prachtige muziek van onder andere Verdi, Puccini en Mozart. 

Over Francis van Broekhuizen
Francis van Broekhuizen studeerde cum laude af aan het Conservatorium van Amsterdam. Sindsdien zong ze rollen bij Opera Zuid, Opera Trionfo, Opera Spanga, De Nationale Opera en de Nederlandse Reisopera. Francis werd bij het grote publiek bekend door haar deelname aan tv-programma’s als Maestro, All Together Now, Ranking the Stars en De slimste mens. 

Speelduur 
Nog niet bekend 

Faciliteiten

  • Rolstoelvriendelijk

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen