Uitagenda
Dani Apeldoorn

Dani Apeldoorn

Puur Vlaardings! Oud-rapper Dani Apeldoorn met de interactieve voorstelling #EigenSchuld op vrijdag 12 januari 2024 in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen

  • 07-06-2024
  • 20:30
  • Stadsgehoorzaal

Oud-rapper Dani Apeldoorn neemt geen blad voor de mond in zijn eerste theatervoorstelling. In de interactieve voorstelling #EigenSchuld neemt hij je mee in zijn levensverhaal. Dani vertelt onder andere over complexe PTSS, verslavingen, paniekaanvallen en mishandeling. Hij laat je nadenken én meepraten over vragen als; met welke problemen worstel jij en is dat je eigen schuld? Is verslaving je eigen schuld? Zijn trauma’s je eigen schuld? En wat nou als je vastloopt in het Nederlandse zorgsysteem, is dát dan je eigen schuld? En misschien nog wel belangrijker; waar liggen oplossingen?  

Klinkt zwaar hè? Toch is er ook ruimte voor een grapje hier en daar. Met humor, spoken word en eerlijke gesprekken brengt Dani je steeds dichter bij antwoorden. Een voorstelling voor iedereen die worstelt met problemen uit het verleden én voor de hoopvolle denkers.  

Tickets Kopen

Faciliteiten

  • Rolstoelvriendelijk
  • Parkeergelegenheid

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen