Uitagenda
Checkpoint Theater (8+)

Checkpoint Theater (8+)

In 'Checkpoint Theater: Ervaar de explosie' op 21 april 2024 in de Stadsgehoorzaal Vlaardingen staat spektakel, plezier, idiote proeven en interactie centraal.

  • 21-04-2024
  • 16:00
  • Stadsgehoorzaal

De nieuwste theatershow uit de Checkpoint reeks vol spektakel, plezier, idiote proeven en interactie. Alleen bij Checkpoint Theater word je meegenomen in de wereld van ontploffingen, schietende knakworsten, met elektromagneten lopen over het plafond en wedstrijden met rollerskates die aangedreven worden door vlakschuurmachines.  

Er is niet alleen een hoop te zien, bij Checkpoint Theater doen de kinderen in de zaal ook maximaal mee! Tijdens vijf rondes tussen de jongens en de meiden, wordt er met de zaal geprobeerd een heus wereldrecord te breken. De kinderen mogen proberen te vliegen met een zelfbouw-jetpack en in een bloedstollende challenge wordt voor eens en altijd beslist wie er het beste reukvermogen heeft. Checkpoint Theater, Ervaar de explosie is interactiever, gekker maar vooral leuker en spectaculairder dan alle Checkpoint voorstellingen bij elkaar.  Wees er snel bij, want Checkpoint Theater wordt maar 26 keer gespeeld in Nederland en de theatershows zijn altijd zeer snel uitverkocht. 

Speelduur 
Nog niet bekend 

Credits 
Cast: Tim Schouten of Jorginho Girbaran en Romy Ruitenbeek  
Regie: Erik van Trommel, Gert-Jan van den Ende 
Muziek: Gert-Jan van den Ende 

Faciliteiten

  • Rolstoelvriendelijk
  • Kindvriendelijk
  • Parkeergelegenheid

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen