Uitagenda
Captain Kaiser

Captain Kaiser

  • 08-03-2024
  • 20:00
  • De Kroepoekfabriek
Op 8 maart komt Captain Kaiser naar De Kroepoekfabriek: punk tot in de poriën zonder hype of bullshit, voor fans van IDLES. In 2023 zetten ze Jera On Air, Zwarte Cross, Pukkelpop en Sniester al op z'n kop.
Op 8 maart is De KF aan de beurt!


Niemand is verantwoordelijk voor het succes van Captain Kaiser zelf, buiten de vijf Kempenzonen die erin zitten. Ze zijn punk tot in de poriën en zetten zalen in het zweet, zonder hype en zonder bullshit. Beloftevol, noemen ze dat ook wel. De band blijft zoeken naar hoe het muzikaal sterker en emotioneel dieper kan. Onder impuls van producer en hardcore-eindbaas Jay Maas (Defeater) blijft de groep pakkende melodieën spuwen, maar is ze vooral rauwer en rijper gaan klinken. De ene roept dan postpunk en de andere hardcore, maar je kan de songs ook gewoon voelen, daar waar ze pijn doen.

Hun nieuwe plaat RHYME&REASON verscheen in het najaar van 2023 en laat niet alleen een band, maar ook een frontman in volle groei zien. Sascha Vansant verloor vier jaar geleden zijn moeder en heeft in deze plaat gelegd wat hij tegen zijn vrienden vaak niet gezegd kreeg, met de teksten die de ziel balsemen en er tegelijk als een breekmes op inhakken. https://www.youtube.com/watch?v=AFRma_0cnIk 

Koop je kaarten!

Faciliteiten

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen