Uitagenda
Betty's Blue Harts

Betty's Blue Harts

  • 13-04-2024
  • 21:00
  • De Brandweer - District U
Stap binnen in een muzikaal universum waar passie, emotie en rauwe energie samenkomen in een
onvergetelijke ode aan de legendarische Amerikaanse blues zangeres Beth Hart. Deze fantastische tribute band, “Betty’s Blue Hearts”, brengt de krachtige en zielroe rende muziek van Beth Hart tot leven op een manier die je ademloos achterlaat. De fenomenale Eydie is een zangeres wiens stemgeluid doordrenkt is met een soortgelijke rauwe emotie en energie die Beth Hart beroemd heeft
gemaakt.

Eydie heeft een aantal fantastische muzikanten om zich heen verzameld, die elk een indrukwekkende staat van dienst hebben. Als band benaderen ze het onmiskenbaar geluid met de rauwe bluesy klanken van Beth Hart tot in perfectie.

De gitarist, brengt met intensiteit en virtuositeit elke noot tot leven. Zijn vurige solo's en meeslepende melodieën nemen je mee op reis door de diepste emoties van de blues. De drummer, met zijn ongeëvenaarde ritmische precisie, zorgt dat je in het publi ek het ritme van de muziek tot op het bot ervaart, terwijl de bassist ondertussen de zaal op zijn grondvesten doet schudden, met zijn diepe, pulserende grooves.

De toetsenist voegt een onderscheidende textuur toe aan de muziek, met zijn piano of hammond klanken of legt subtiel een laagje strijkers neer. Terwijl de blazerssectie als kers op de taart, extra soul en passie toevoegen, waardoor het publiek volledig in vervoering wordt gebracht. Samen vormen deze muzikanten een harmonieuze eenheid.

Faciliteiten

  • Rolstoelvriendelijk
  • Parkeergelegenheid

Aanmelden voor de nieuwsbrief

Blijf op de hoogte van de laatste ontwikkelingen